Weidse Weelde Zoetermeer

Regel een financiële check

Heb je interesse in een woning in Weidse Weelde? Dan ontvangen we graag je financiële check. Een financiële check is een brief van een financieel adviseur zoals je bank of hypotheekverstrekker. Het is slim om deze financiële check nu al aan te vragen zodat je deze kunt overleggen op het moment dat je een woning toegewezen hebt gekregen.

Een financiële check: alle ins&outs

Wat houdt een financiële check in?

Een financiële check is een gewaarmerkte brief op basis van een eerste gesprek bij een bank of hypotheekverstrekker. Een rapport op basis van een online tool is niet voldoende. In deze brief moet duidelijk naar voren komen dat jouw financieel adviseur jouw inkomen en eventuele vermogen heeft gecheckt. Daarnaast moeten mogelijke schulden in kaart zijn gebracht. De financiële check moet voorzien zijn van een stempel en paraaf van de betreffende bank/hypotheekverstrekker of van een begeleidend schrijven van de betreffende financieel adviseur.

Aan de financiële check zijn bij de meeste banken of hypotheekverstrekkers geen kosten verbonden (het is namelijk geen hypotheekofferte). De verklaring geldt voor het betreffende nieuwbouwproject en mag niet ouder dan 3 maanden zijn.

Hoe ziet deze brief eruit?

Om je een idee te geven kun je alvast een voorbeeldbrief financiële check bekijken. Na afronding van het project verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen.

De Hypotheker Zoetermeer

De Hypotheker Zoetermeer is als adviseur betrokken bij Weidse Weelde. Bij De Hypotheker kun je geheel vrijblijvend je maximale financiering laten berekenen. Als je met De Hypotheker Zoetermeer in gesprek wilt, neem dan contact met ze op via onderstaande contactgegevens. Vermeld hierbij dat je voor het project Weidse Weelde komt.


Zwaardslootseweg 42
2726 ZZ Zoetermeer
(079) 342 32 40
zoetermeer1016@hypotheker.nl

Zoekvenster sluiten