Weidse Weelde Zoetermeer

Nieuwbouw Zoetermeer - Voorzijde - Weidse Weelde Zoetermeer

Koopwoningen in Zoetermeer

Nog 1 eengezinswoning te koop

Weidse Weelde bestaat uit 19 eengezinswoningen variërend van twee-onder-een-kapwoningen en herenhuizen tot hoekwoningen en vrijstaande villa’s. Qua indeling hebben ze allemaal hun eigen unieke kenmerken, maar wat ze allemaal gemeen hebben is de zee aan ruimte die ze bieden en de luxe afwerking.

Klik hier om het laatste aanbod te bekijken.

Luxe afwerking

De luxe uitstraling van de woningen aan de buitenzijde vraagt ook om een luxe afwerking van de woning aan de binnenzijde. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan zaken als een inloopdouche, dubbele wastafel of een grote slaapkamer met inloopkast.

Thuis werken?

Weidse Weelde biedt ook een variant voor een kantoor of praktijk aan huis, met een eigen entree. Zonder dat u inlevert op de zee aan woonruimte!

Lees meer

Slapen op de begane grond?

Een slaap- en badkamer op de begane grond? Ook dat kan in Weidse Weelde!

Lees meer

Interesse?

Heeft u interesse in één van deze woningen? Neem dan contact op met Christian Hokke van Van Herk Makelaardij (06-57602244). Hij vertelt u er graag meer over.

De kavelkaart

  • 1Te koop
  • 0Optie
  • 18Verkocht
#
Filter je woonwensen
Prijs
0 - €200.000
Woningtypen
M2
Kamers

Het aanbod

1/6 beschikbaar

Woningtype E1

€ 768.110
Vrijstaand
188 m2
5 kamers
Bekijken

Werken aan huis

Weidse Weelde Zoetermeer biedt de mogelijkheid voor een kantoor of praktijk aan huis, met een eigen entree. Tegelijkertijd levert u niet in op de zee aan woonruimte. Want de (optionele) garage wordt uw nieuwe werkruimte. Geen fileleed meer. Maar wel een goede verbinding naar de A12 (5 minuten) of de Randstadrail (eveneens 5 minuten) wanneer dat nodig is. Daarmee heeft u nog meer tijd om volop te genieten van één van de zeer ruime eengezinswoningen met een woonoppervlakte in de basis van 170m2 tot maar liefst 214m2!

Koopwoningen Zoetermeer - Werken aan huis - Weidse Weelde Zoetermeer

Slaapkamer en badkamer op de begane grond

Ook dat kan in Weidse Weelde! De (optionele) garage kan namelijk ook gebruikt worden voor een slaapkamer met badkamer. Niet alleen handig voor de toekomst, maar ook wanneer de kinderen nog thuis wonen. Die hebben bijvoorbeeld hun eigen domein op de eerste en/ of tweede verdieping. Als ouder geniet je daarmee nog meer van je rust en je eigen plek door de eigen slaap- en badkamer op de begane grond.

En dat alles is mogelijk zonder dat u inlevert op de zee van ruimte die de woningen hebben. Met een minimale woonoppervlakte van 170m2 tot maar liefst 214m2 in de basis is het volop genieten. Kiest u voor een XLwoonkamer, een XL-woonkeuken of een XL-slaapkamer? Het kan allemaal!

Koopwoningen Zoetermeer - Slaapkamer en badkamer op de begane grond - Weidse Weelde Zoetermeer

Zoekvenster sluiten