Weidse Weelde Zoetermeer

21 stijlvolle woningen in Zoetermeer

Wonen in Zoetermeer

Weidse Weelde ligt in Zoetermeer Noordoost, aan Sportpark- en natuurgebied Bentwoud in de wijk Oosterheem. Zoetermeer Oosterheem is een nieuwbouwwijk van ongeveer 8.500 woningen waarbij Weidse Weelde één van de laatste ontwikkelingen in het gebied is.

Weidse Weelde ligt zeer centraal. In 5 minuten met de auto bent u op de A12 waardoor Den Haag, Rotterdam, maar ook Gouda makkelijk en snel bereikbaar zijn. En dat niet alleen. De randstadrail ligt eveneens dichtbij, zodat u ook met openbaar vervoer bijvoorbeeld Den Haag goed kunt bereiken.

Scholen, gezondheidszorg, winkels? U vindt het allemaal terug in buurt. Maar wist u dat in Zoetermeer ook veel sportvoorzieningen aanwezig zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan voetbal, hockey, golf, skiën, roeien, paardrijden en nog veel meer. Wilt u vooral van de natuur genieten? Ook dat is mogelijk in één van de vele recreatiegebieden in en rondom Zoetermeer. In de achtertuin ligt bijvoorbeeld het prachtige natuurgebied van Bentwoud.

Wilt u wonen in Zoetermeer?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Meld u aan als geïnteresseerde. U ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Zoekvenster sluiten